Despre noi

Bine ati venit la
RUBY CLUB

Magia ritmurilor variate te încanta, animatoarele te amețesc, shot-urile te încalzesc, atmosfera te va învalui într-o poveste de neuitat spusă doar in Ruby de la ora 20:00 pana dimineata în zori de luni pană sambata.Dacă vrei sa ieși cu prietenii in oras Ruby este locul unde simți ca in fiecare seară este propria ta petrecere.Cum pășești in lumea Ruby ești îmbrațișat de fete frumoase, tapet luxos, miresme sofisticate, fiind invitat sa cobori deja relaxat scările care te conduc si mai adanc in inima clubului Ruby. Deja plăcut impresionat si cucerit de o atmosfera ce parca te vrajește observi separeul pe dreapta special creat pentru discuții lungi si savuroase.Cand te hotarasti sa comanzi ceva care sa te racorească, observi impresionat că preturile sunt pe gustul tau si al oricărei persoanecare ar veni cu tine, ventilatia îsi face treaba de minune ceea ce te relaxeaza complect si te pregatește pentru o seara de neuitat pe care nu te gandeai ca o poți trai....fete senzuale, atmosfera incendiară, distractie garantată si multa voie buna, vino si tu dacă vrei sa ai o seara de neuitat.

Căutați distractie și în același timp relaxare? Încercați masajul erotic la Ruby Night Club. Va oferim o experienta unica, intr-o locatie discreta, curata in care cele mai senzuale fete se vor ocupa sa ai parte de placeri incredibile. Orașul nostru minunat are mai multe opțiuni pentru masaj erotic, insa Ruby Night Club este locul unde poti sa te bucuri de o experienta completa, de la striptease, dans privat, pana la masaj erotic !

ANGAJARI

Ai dansul in sange si iti place sa fi in centrul atentiei? Esti una dintre fetele care stiu ca flirtul este o arta care nu necesita doar frumusete, ci si inteligenta? Atunci aici este locul tau! Cautam fete cu aspect fizic placut, cu aptitudini pentru dans, comunicative, deschise, amabile si cu bun simt. Limbile straine cunoscute constituie un avantaj. Agentia ofera angajare pentru cursantele noastre atat in tara cat si in strainatate la cluburile contractate de agentie.