Cursuri dans

Sa privești senzualitatea unei dansatoare la bara este fascinant, însă puțini știu cât efort și câtă pasiune sunt necesare pentru a ajunge o dansatoare de top.

 

Ruby Night Club organizează cursuri de POLE Dance în care fiecare fată va căpăta maiestrie si acuratețe în mișcări, reușind să atragă toate privirile prin atitudine și senzualitate.

CN.IMPRESS vă oferă:

Cursuri de POLE Dance atât pentru domnișoarele care doresc să practice această meserie cât și pentru cele care doresc să își redescopere senzualitatea.

Pentru domnișoarele care doresc să practice această meserie agenția oferă un curs de 3 luni , curs susținut de o profesoară cu atestat de POLE Dance din Austria. Antrenorul personal va dezvolta aptitudinile fizice, atitudinea și senzualitatea necesare pentru această meserie.

De asemenea fetele vor beneficia de 1 lună de lucru interactiv cu clienții din cadrul clubului, învatand astfel cum sa fie o gazda perfectă.

Cautam fete deschise,communicative si inteligente, iar limbile straine cunoscute constituie un avantaj.

Un zambet larg si primitor impreuna cu bunul simt si farmecul fiecarei fete in parte constituie elementele esentiale cu care ne cucerim clientii.Ne dorim sa ridicam aceasta meserie la standardele cluburilor de lux, iar clientii sa ne calce pragul in fiecare